Zatvori
Poslovni Puls
25/10/2012

Neće Dubrovik - hoće Crna Gora: Najavljena izgradnja tri velika golf kompleksa

U Tivtu u Crnoj Gori izgradit će se veliki golf kompleks "Montepranzo"...

"Projekt Montepranzo bit će veoma važan dio budućnosti razvoja golfa u Crnoj Gori. To znači da će klub Tivat National ponuditi i usavršavnaje u našoj golf akademiji te da ćemo tako dobiti golf profesionalce. Tivat National bit će reprezentativni klub Crnogorske golf federacije. Zaposlit ćemo o oko 6.000 radnika do 2020. godine", kazao je investitor Chris Liebreks iz tvrtke LPGD DOO Podgorica.

On je istakao da je ovo jedan od tri projekta koje njegova tvrtka planira realizirati u Crnoj Gori.

"Drugi projekat bit će realiziran u Danilovgradu. Nadam se da ćemo uskoro razgovarati s predsjednikom te općine Branislavom Đuranovićem kako bismo dogovorili dalji razvoj projekta. Naš treći veliki projekt je "Lustica Golf and Leisure resort" koji nudi šest golf terena, sedam hotela s 300 kreveta, što će Crnu Goru uvesti u svijet golfa. Ovaj projekt će omogućiti oko 2.000 poslova, godišnje preko 750.000 noćenja, što će utjecati na rast ekonomije za 300 milijuna eura godišnje", istakao je Libereks.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram