Zatvori
Poslovni Puls
15/10/2012

Split ipak popustio: Hajduk dobio jamstvo za kredit od 30 milijuna kuna

Na samom početku sjednice splitskog Gradskog vijeća svih 16 prisutnih vijećnika diglo je ruku za odobravanje jamstva za kredit od 30 milijuna kuna Hajduku...

Dogradonačelnica Anđelka Visković je rekla kako će svi oni kojima je Hajduk svetinja i ljubav danas postići konsenzus, dodavši kako će ona uskoro imati punomoć za potpisivanje jamstva.

Oko 2.000 navijača, pripadnika Torcide, okupilo se rano jutros ispred Banovine, sjedišta splitske vlasti, uoči početka sjednice Gradskog vijeća. U navijačkoj atmosferi, pogrdne su parole upućene gradonačelniku Željku Kerumu koji nije u zgradi, ali i vijećnicima SDP-a i HNS-a koji bojkotiraju sjednicu jer ne žele sudjelovati u, kako tvrde, igrokazu oko Hajduka kao ni jedini vijećnik HČSP-a Luka Podrug.

Nakon sjednice Marin Brbić, predsjednik Uprave Hajduka, izrazio je zadovoljstvo odlukom.

"Razum je prevladao. Zahvaljujem svim gradskim vijećnicima što su glasali za ovu odluku. Ovo će nam pomoći da stanemo na noge", rekao je Brbić izrazivši uvjerenje da će Hajduk za godinu dana moći vraćati kredit.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram