Zatvori
Jasmin Hadzic
10/09/2012

Mladi IT poduzetnik razvio aplikaciju za klađenje koju je otkupila Hrvatska lutrija

Aplikacija za provjeravanje sportskih rezultata koja je zaludila balkanske kladioničare - našla se u rukama Hrvatske lutrije...

Rijetko viđamo velike tvrtke u većinskom državnom vlasništvu kako poduzimaju hrabre inovativne poteze, ali upravo se to dogodilo u slučaju mobilne aplikacije Score Alarm i Hrvatske lutrije.

Popularna aplikacija za provjeravanje sportskih rezultata, iznimno popularna u kladioničarskoj zajednici, od sada postaje dio "borbenog arsenala" Hrvatske lutrije. U razgovoru s osnivačem Score Alarma, Ivanom Klarićem, doznali smo kako njegov tim za HL razvija novu verziju Score Alarma.

"Hrvatska lutrija biti će vlasnik aplikacije Score Alarm Hrvatska Lutrija koju moj tim razvija za njih, dakle isporučit ćemo im gotovu aplikaciju. To obuhvaća cijeli koncept koji smo razradili do najsitnijih detalja i realizaciju. Koristit će ime Score Alarm, a svi korisnici Score Alarma u Hrvatskoj bit će upućeni na novu aplikaciju, koja će biti besplatna", rekao nam je Klarić.

Score Alarm, o kojem smo već pisali, do sada je preuzet više od 10.000 puta, s tim da je oko 3.000 korisnika platilo 1,99 dolara za iOS (iPhone) verziju aplikacije.

Klarić sada najavljuje razvoj Windows Phone aplikacije i proboj na inozemna tržišta gdje planira svoju tehnologiju ponuditi velikim kladionicama i lutrijama.

A što nas čeka u novoj verziji SA-a...

"Novi Score Alarm bit će potpuno nova aplikacija. Predstavljat će sve ono što sam htio napraviti u početku, ali nisam mogao, plus sve ono što sam naučio i osmislio od kako sam krenuo. Bit će zanimljivih featurea, vrijedi probati kad izađe (smijeh)", rekao nam je Klarić.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram