Zatvori
Poslovni Puls
04/09/2012

U utrku za ravnatelja HRT-a ušli Domagoj Novokmet i Goran Radman, bivši direktor Microsofta Hrvatska

Na adresu Saborskog odbora za informiranje, informatizaciju i medije pristiglo je u zakonskom roku sedam valjanih kandidatura za glavnog ravnatelja Hrvatske radiotelevizije, doznaje Index...

Imena kandidata trebala bi biti poznata za dva otprilike tjedna kada će saborski Odbor raspravljati o pristiglim kandidaturama.

Za članove Programskog vijeća HRT-a pristiglo je 30 kandidatura od čega su četiri bile nevaljane, a za članove Nadzornog odbora stiglo je 19 kandidatura.

Index neslužbeno doznaje kako su svoju kandidaturu za glavnog ravnatelja predali sadašnji v.d. ravnatelja na HRT-u Domagoj Novokmet, kao i Goran Radman bivši direktor Microsofta Hrvatska koji  je obnašao dužnost direktora Televizije Zagreb u vremenu od 1987. do 1990. godine.

Među kandidatima nalazi se i ime Saše Runjića, bivšeg urednika Zabavnog programa RTL-a inače vlasnika produkcijske kuće Fikcija. Također stigla je i kandidatura  bivšeg glavnog direktora programa Hrvatskog radija Duška Radića.  Navodno, preostala tri kandidata za ravnatelja HRT-a nisu poznata hrvatskoj javnosti.

Očekuje se da bi procedura oko izbora glavnog ravnatelja, kao i Nadzornog odbora te članova Programskog vijeća mogla biti okončana do kraja listopada ove godine.

Foto: bablfotograf.blog.hr

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram