Zatvori
Poslovni Puls
30/08/2012

Blamaža: Poništen natječaj za konzultante koji će pomoći prodati HPB

Ministarstvo financija danas je na svojim službenim web stranicama objavilo kako se poništava natječaj za "Usluge savjetnika za privatizaciju HPB-a"...

Iz Linićevog ministarstva poručili su da je prilikom pregleda i ocjene jedine pravodobno zaprimljene ponude, a poslao ju je KPMG, zajednica ponuditelja isključena sukladno Zakonu o javnoj nabavi. S obzirom na to da nakon isključenja jedinog ponuditelja nije preostala nijedna valjana ponuda, donesena je odluka o poništenju postupka javne nabave.

U medijima se pisalo kako se na natječaj javila i švedska tvrtka Lagerkivst & Partners, no njihova je ponuda (navodno zbog proceduralne greške) odbačena, nakon čega su najavili žalbu institucijama Europske unije.

Sad za to više neće biti potrebe budući je natječaj poništen, a uskoro će biti raspisan novi na koji će se Šveđani ponovno javiti ako "uvjeti budu transparentni i jasno objašnjeni", poručili su iz švedske tvrtke.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram