Zatvori
Poslovni Puls
29/08/2012

Gradonačelnik Andro Vlahušić: Poslovi u Dubrovniku hrane dobar dio Slavonije!

Dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić najavio je namjeru Grada Dubrovnika otkupi gradsku žičaru koja je postala velika turistička atrakcija...

"Grad Dubrovnik je financijski spreman kupiti žičaru od Lukšića (ALH) kako bi je stavio u sustav pokaza za građane", kazao je gradonačelnik Andro Vahušić na kolegiju s gradskim pročelnicima u gradskoj upravi. Sredstva za kupnju žičare, kako je najavio, trebala bi se naći već u gradskom proračunu za 2013. godinu. Najavio je i daljnje pregovore sa Croatia Airlinesom o subvenciji povratnih karata za građane Dubrovnika, prenosi DubrovnikNet.

"Namjera je da svaki građanin Dubrovnika dobije 6 povratnih karata godišnje", kazao je Vlahušić.

Dodao je i kako je Dubrovnik trenutno najveće gradilište u Hrvatskoj. "Dubrovnik značajno hrani Slavoniju", kazao je Vlahušić ističući kako više stotina ljudi radi u Dubrovniku gdje građevinske poslove dobivaju tvrtke s područja države.

Inače, u prvih 6 mjeseci ove godine u gradsku blagajnu je uprihodovano više od 148 milijuna kuna. Rashodi u istom razdoblju iznose više od 151 milijun kuna.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram