Zatvori
Poslovni Puls
06/08/2012

Nemamo ukusa: Na mobitele najčešće skidamo Rozginu "Bižuteriju"

Da Hrvati vole čuti zvuk vesele glazbe kad im zazvoni mobilni telefon pokazuje ljestvica o najčešće preuzetim pozivnim melodijama koju je prema obrađenim podacima za 2011. sastavio HDS Zamp...

Prvo mjesto u kategoriji pozivnih melodija zauzela je "Bižuterija" autorskog para Tončija i Vjekoslave Huljić koja je Jeleni Rozgi osigurala i Porina za Hit godine, a slijede je jednako vesela "Ajme meni nije mi dobro" Ive Petrića i Marina Mrve iz "Sexymotherfuckersa" te "Nevidljivo blago" Ante Pecotića u izvedbi Kim Verson.

Ljetni hit grupe Magazin "Kemija" koji također potpisuju Tonči i Vjekoslava Huljić je na četvrtom mjestu. Naslovna pjesma emisije Hrvatska traži zvijezdu "Vjerujem u snove" Denisa Dumančića i Faruka Buljubašića (Faye) u izvedbi "HTZ Banda" popela se na peto mjesto.

Među onima koje se najviše skidalo su i autori sa ZAMP-ove ljestvice top deset autora čiji su se repertoari najviše koristili, a u koje abecednim redom ulaze Ante Pecotić, Arsen Dedić, Boris Đurđević, Husein Hasanefendić - Hus, Jasenko Houra, Miro Buljan, Nenad Ninčević, Neno Belan, Tonči Huljić te Zlatan Stipišić - Gibonni.

Foto: YouTube

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram