Zatvori
Poslovni Puls
27/07/2012

Sjevernokorejski Kim Jong-Un postao neslužbeni maneken za web stranicu za preljube

Vjerovali ili ne - u SAD-om "žari i pali" servis za ugovaranje preljuba, AshleyMadison.com...

A da bi cijela stvar bila još bizarnija - posljednja serija AM-ovih billboard postera obogaćena je likom sjevernokorejskog diktatora Kim Jong-Una koji se navodno ovih dana oženio. "Garantiramo ljubavnu aferu - čak ako izgledate kao on", stoji na AM-ovom posteru uz veliku fotošopiranu fotografiju "izvrsnog vođe" koji u ruci drži iPhone s AshleyMadison aplikacijom.

"Bilo da ste najmoćniji čovjek u SAD-u, Francuskoj, Italiji ili Sjevernoj Koreji - Vaša sudbina je da ćete varati. S 15 milijuna članova u 25 zemalja, čak i Kim Jong-Un može pronaći ljubavnicu na AshleyMadison.com", stoji u službenom priopćenju iz kompanije koja upravlja spomenutom web stranicom.

Ovo nije prvi put da kontroverzna web stranica koristi osobe iz javnog života kao svoje neslužbene "manekene" i promotore.

Tako su na prošlogodišnjem billboardu imali republikanskog političara (i preljubnika) Newta Gingricha, a u Meksiku novoizabranog predsjednika Enriquea Penu Nietoa koji je također poznat po "šaranju sa strane".

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram