Zatvori
Poslovni Puls
12/07/2012

Povratak kralja: Zoran Šprajc postaje glavni urednik na HRT-u?

U kadrovskoj križaljci Domagoja Novokmeta, novog v. d. ravnatelja HRT-a, u stolac glavnog urednika sjest će Zoran Šprajc, urednici Informativnog programa bit će Robert Zuber i Sanja Mikleušević-Pavić, urednica deska bit će Maja Sever, a urednica vanjske politike Elizabeta Gojan, doznaje Večernji...

"Zoran Šprajc, Robert Zuber, Sanja Mikleušević i Elizabeta Gojan novinari su koje ja iznimno cijenim i mislim da su oni ono najbolje što Hrvatska televizija danas nudi. Nadam se da će u petak donijeti odluku u korist Hrvatske televizije, kazao je Novokmet u razgovoru za Večernji.

Novokmeta je za v.d. ravnatelja predložio Odbor za medije, a glasovanje o tom prijedlogu i raspisivanju natječaja za devet članova programskog vijeća, četiri člana Nadzornog odbora i glavnog ravnatelja u Saboru će biti u petak.

Novokmet je dobio jednoglasnu podršku Odbora za medije. Predložio ga je Josip Kregar, koji smatra da on odgovara svim traženim uvjetima. U tome su ga podržali zastupnici SDP-a, HNS-a te predsjednik Odbora Branko Vukšić iz Hrvatskih laburista.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram