Zatvori
Poslovni Puls
10/07/2012

Blitz-CineStar u Mostaru otvara prvo multipleks kino u BiH

CineStar Mostar, prvi multipleks CineStar u Bosni i Hercegovini, otvorit će 25. srpnja u sklopu trgovačkog centra Mepas Mall, kada će biti  upriličen i event svečanog otvorenja, a svoja vrata svim posjetiteljima otvara 26. srpnja...

Jedanaesti multipleks u lancu Blitz-CineStara, CineStar Mostar bit će u potpunosti digitalizirano kino sa 5 dvorana ukupnog kapaciteta 700 sjedala. Čak 3 dvorane bit će opremljene RealD 3D tehnologijom, a CineStar će i u Mostaru predstaviti svoju ultimativnu kino dvoranu, CineStar eXtreme s gigantskim platnom veličine 100 m², poručili su iz Cinestara.

U CineStaru Mostar  prikazivat će se prosječno 150 novih filmskih naslova godišnje, a osim filmova posjetitelji će moći uživati i u alternativnim sadržajima poput live prijenosa koncerata,opera, baleta i sportskih događanja.

Blitz-CineStar će u širenju mreže multipleksa do kraja 2012. Uz CineStar Mostar  otvoriti još 2 kina: multipleks u Slavonskom Brodu i veliki projekt u Splitu, multipleks s 11 dvorana u sklopu centra Mall of Split.

CineStar je prije dva mjeseca otvorio i prvo multipleks kino u Dubrovniku.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram