Zatvori
Jasmin Hadzic
02/07/2012

Expedia Insiders' Select: Najbolji hotel na svijetu nalazi se u...Bratislavi!

Popularni američki servis za rezervaciju hotelskog smještaja i zrakoplovnih karata objavio je rezultate svog godišnjeg "Insiders' Select" istraživanja...

Oko 500.000 recenzija bilo je dovoljno da Expedia otkrije svoj popis najboljih svjetskih hotela. Na prvom mjestu ovogodišnjeg "Expedia Insiders' Select" popisa pomalo neočekivano nalazi se Marrol's Boutique Hotel u Bratislavi. Riječ je o malom luksuznom hotelu s 54 sobe i apartmana. Hotel ima 5 zvjezdica, prvoklasni restoran, luksuzne sobe i smješten je u samom centru stare Bratislave.

No, korisnici Expedije nisu izabrali Marrol's Boutique Hotel isključivo zbog dobre lokacije i luksuza. Marrol's uz sve pogodnosti ima i relativno povoljne cijene. Naime, noćenje uz doručak moguće je rezervirati već za nešto više od 600 kuna. Za hotel s pet zvjezdica - iznimno povoljno!

Inače, na drugo mjesto "Expedia Insiders' Select" istraživanja smjestio se hotel s četiri zvjezdice, Hotel Al Codega u Veneciji, a slijedi Hotel Royal Corin u Fortuni (Kostarika).

Cijeli popis možete pogledati ovdje.

Niti jedan hrvatski hotel nije ušao na Expedijin popis 100 svjetskih najboljih hotela.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram