Zatvori
Poslovni Puls
15/06/2012

SPEKTAKL: U Dubrovnik stižu nogometne super zvijezde Lukas Podolski i Manuel Neuer

Dubrovnik će 3. srpnja biti domaćih velikom sporsko - poslovno - humanitarnom spektaklu...

"Frederic Kanoute, Jose Antonio Reyes, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Srđan Andrić, Srđan Lakić, Darko Miladin, Senijad Ibričić, košarkaš Ante Tomić, Alvaro Negredo, bivši košarkaš Nikša Prkačin, Ivica Mornar, Ivan Rakitić, Javi Varas, Olivier Giroud Vedran Runje, Branislav Ivanović, proslavljeni boksač Felix Sturm, Jesus Navas, Dario Srna, Miki Rapaić, Ognjen Vukojević, Lukas Podolski i Manuel Neuer su sportaši koji će 3. srpnja na nogometnom terenu u Gospinom polju odigrati humanitarnu utakmicu", kazao je Dubrovčanin i nogometni reprezentativac Bosne i Hercegovine Emir Spahić te istaknuo kako su svi koje su zvali, osim ozlijeđenog Deana Lovrena, potvrdili dolazak.

"Dan prije same utakmice, u ponedjeljak, 2. srpnja u Hotelu Libertas Rixos održat će se i okrugli stol na temu "Moguća ulaganja u dubrovačku športsku infrastrukturu" na kojem će sudjelovati i predstavnici tvrtki AMA, Arena i Ficon koje se bave izgradnjom i projektiranjem sportskih borilišta a koji su zainteresirani za ulaganje u dubrovački stadion" kazao je dubrovački pročelnik za kulturu i društvene djelatnosti Miho Katičić.

Predigra glavnoj utakmici bit će ogled Mini vatrenih (hrvatska malonogometna reprezentacija) i vatrenih iz 1998., igrača koji su osvojili broncu na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj. U Gospino polje stiže i trener svih trenera Miroslav Ćiro Blažević a stiže i Safet Sušić, aktualni izborni BiH reprezentacije, popularni Pape.

Izvor: Dubrovacki.hr

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram