Zatvori
Poslovni Puls
06/06/2012

Sve miriše na preuzimanje: Nova Uprava Mercatora spremna prihvatiti Todorića?

Toni Balažič, predsjednik Uprave Mercatora, izjavio je kako prethodna Uprava svoje o tri milijarde eura prihoda i 15,7 milijuna eura čiste dobiti nije i ostvarila, pa ih treba revidirati.

Pitanje vlasništva Toni Balažič smatra vrlo važnim, a to je uostalom rekao i u prvom javnom nastupu kao šef Mercatora prije nekoliko tjedana.

"Bez stabilnog vlasnika Mercator neće biti ni zdrav ni stabilan. Moguće je nekoliko scenarija, a svaki predviđa prije svega poboljšanje poslovanja, i tu ćemo uložiti najviše energije", poručio je.

Na pitanje hoće li dopustiti Agrokoru dubinsko snimanje rekao je da s odgovorom treba pričekati dok Agrokor preda ponudu.

"Moramo se pripremiti za prodaju", rekao je napomenuvši da je kao šef Uprave Žita surađivao s Todorićem, ali ga, kaže, ne poznaje dovoljno.

Agrokor smatra jednom od najvažnijih tvrtki regiji koja je dokazala "da zna upravljati brojnim djelatnostima, ali suočava se i s teškoćama".

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram