Zatvori
Jasmin Hadzic
21/05/2012

Hoćete li odustati od Facebooka zbog Microsoftove So.cl društvene mreže?

Iako je jedan od većih dioničara u Facebooku, Microsoft i dalje ne odustaje od vlastitih pokušaja na polju društvene internet komunikacije...

Upoznajte So.cl (Social) - Microsoftovu društvenu mrežu na koju se od danas mogu svi prijaviti.

Na prvi, a zapravo i drugi i treći - So.cl ničim ne odudara od konkurencije. Microsoftovu društvenu mrežu možda je najbolje opisati kao hibrid Facebooka, Google+, Twittera i Pinteresta. A sve to upakirano u poprilično dobar dizajn koji dijeli paletu boja s Windows Phone mobilnim operativnim sustavom.

Veliki naglasak stavljen je pretraživanje, grupni video chat, a iz Microsofta poručuju kako će uskoro biti dozvoljeno i uploadiranje fotografija. Vau, revolucionarno!

Šalu na stranu, So.cl očito dobro prepoznaje vlastite limite što je jasno iz činjenice da je omogućeno logiranje putem Facebook računa.

Sve u svemu - So.cl u ovim trenucima nalikuje na veliki eksperiment i tek usputnu zabavu za Microsoftove inženjere i dizajnere.

Kraj Facebooka - teško da će ikada i postati nešto više od toga...

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram