Zatvori
Poslovni Puls
14/05/2012

Slaven Bilić danas je sretan čovjek: U Moskvi će za tri godine zaraditi okruglih 90 milijuna kuna

POVEZANE OBJAVE:

Nakon Europskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini izbornik hrvatske nogometne reprezentacije preuzet će klupu moskovskog Lokomotiva...

Slaven Bilić je na konferenciji za novinara u splitskom Le Meridienu otkrio kako preuzima ruski Lokomotiv.

Za moskovsku Lokomotivu Bilić je potpisao trogodišnji ugovor, a isti stupa na snagu tek nakon završetka Europskog prvenstva. Bilić je na konferenciji rekao kako je sretan i ponosan što ide u veliki grad i iznimno jaku ligu te da oni nisu bili jedini koji su ga zvali.

Jedan od glavnih razloga zašto se odlučio za Lokomotivu bio je taj što je mogao organizirati cijeli stručni stožer pa je tako u Moskvu poveo Aljošu Asanovića, Nikolu Jurčevića, Mladena Praliju i Miljenka Raka.

Neslužbeno se doznaje kako je Bilićev trogodišnji ugovor vrijedan čak 12 milijuna eura.

"Puno će ljudi reći da je isključio radi novca. Novac je bitan, ali nije najbitniji. Naravno, iznos je poslovna tajna, moj i mojih suradnika. Mogu samo kazati da sam zadovoljan, iako sam mogao negdje drugdje dobiti i više", objasnio je jutros hrvatski izbornik.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram