Zatvori
Poslovni Puls
09/05/2012

Indexov Matija Babić napadnut u zagrebačkom noćnom klubu na Jarunu

Matija Babić, vlasnik portala Index.hr, prijavio je policiji Gorana Obradovića Pištu i Stjepana Meštrovića Šreka zbog fizičkog napada u zagrebačkom klubu Gallery na Jarunu...

Događaj se zbio prije nekoliko dana, svjedoci tvrde da su pali udarci, pozvana je i policija. Stjepan Meštrović Šrek je navodno priveden dok je Goran Obradović Pišta u bijegu.

Kao povod napada spominje se pisanje Babićevog portala o kćerki Gorana Obradovića Pište. U kuloarima zagrebačkog javnog života Matiju Babića voli se povezivati s društvom mladih, premladih djevojaka, no razloge ovog sukoba valja potražiti ipak u pisanju portala index.hr o kćeri Gorana Obradovića, koji je još uvijek nedostupan policiji i koji je isključio svoj mobilni telefon, piše Dnevno.hr.

U Policijskoj upravi zagrebačkoj su nam potvrdili da je u tijeku istraga napada na osobu M.B., rođenu 1978. godine, te da je on podnio kaznenu prijavu protiv dvojice umješanih muškaraca, S.M. i G.O.

"Oštećeni je u kaznenoj prijavi naveo da mu je u četvrtak, 3. svibnja, u noćnom klubu oko 1 sat prišao G.O. Bilo je prijetnji, bilo je naguravanja ali ne i veće tučnjave. Policajci su sljedeći dan priveli S.M., ali je G.O. i dalje nedostupan policiji", doznaje se iz PUZ-a.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram