Zatvori
Poslovni Puls
01/05/2012

Styria uz Večernji list počinje prodavati i magazin iQ namijenjen ljubiteljima novih tehnologija

Domaći izdavači sve se češće odlučuju na izdavanje jeftinih magazina koji se prodaju isključivo uz tiskana izdanja dnevnih novina...

A jedan od tih je i novi Večernjakov iQ magazin koji će se sutra pojaviti na kioscima širom Hrvatske. Večernji list i iQ magazin moći ćete kupiti za 10 kuna, a kao što ste već shvatili iz naslova - iQ će donositi pregled svježih vijesti iz svijeta novih tehnologija, popularnih gadgeta i popularne znanosti.

"Godina je 2020.! Jeste li spremni, posjedujete li računalne vještine? Jer, trebaju vam da biste se dobro nosili sa svim čudima tehnologije i bavili "cool" zanimanjima. A koja vas zanimanja očekuju, otkrivamo vam u novom Večernjakovu iQ magazinu za tehnologiju, znanost, internet, društvene mreže, gadgete i trendove", poručuju iz Styrije.

Premijerni broj iQ magazina između ostalog donosi testove ultrabookova, recenziju novog iPada, te ocjenjuje može li Lumia 800 spasiti legendarnu Nokiju.

Sudeći po dosadašnjem uspjehu ovih "novinskih magazina" kojima nas sve češće bombardiraju domaće medijske kuće, ne sumnjamo da će i iQ pronaći svoju publiku i dodatno proširiti izdavački portfelj Styrije u Hrvatskoj.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram