Zatvori
Poslovni Puls
30/04/2012

Omanski sultan dubrovačkim hotelskim djelatnicima podijelio napojnice od 60.000 američkih dolara?

Dubrovnik je ovih dana napustio omanski sultan Bin Said Al Said, a Dubrovčani se nadaju se da će ih jedan od najbogatijih ljudi na svijetu i iduće godine posjetiti...

Zaposlenici luksuznih dubrovačkih hotela Hilton Imperial i Rixos Libertas ovih dana zaista imaju razloga biti sretni. Gotovo tjedan dana boravka osoblja omanskog sultana Njegovog Veličanstva Qaboose Bin Saida Al Saida u ovim hotelima bilo je odlično odrađeno što je sultan i nagradio. Prema informacijama dubrovniknet.hr-a sultan je nagradio sve zaposlenike Hilton Imperiala sa po 100, 200 ili 300 dolara napojnice. Neslužbeno, radi se o najmanje 50 zaposlenika. Informaciju, očekivano, nitko iz hotela nije htio potvrditi.

No, osim Hiltona sultan je nagradio i zaposlenike Rixosa. Svaki zaposlenik, od direktora do čistačica, navodno je dobio čak 450 dolara!

Jednostavnom računicom dolazi se do iznosa od najmanje 60 000 dolara napojnica za izvanrednu uslugu sultanovom osoblju u dva luksuzna dubrovačka hotela s pet zvjezdica, piše dubrovniknet.

Niti političari nisu ostali praznih ruku...

Dubrovački gradonačelnik Andro Vlahušić od sultana je dobio na dar skupocjeni sat, dok dubrovački župan Nikola Dobroslavić još nije otkrio što je dobio na poklon od (pre)bogatog omanskog sultana.

Nakon ovih brojki, ne treba se čuditi oduševljenim Dubrovčanima koji su sultana pozvali u novi posjet Gradu...

 

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram