Zatvori
Jasmin Hadzic
20/04/2012

Leonardo DiCaprio utjelovit će brokera koji je spiskao pravo malo bogatstvo na drogu, alkohol i prostitutke

Stiže najava za film koji će fanovi work hard - party harder stila života vjerojatno obožavati. Nama ovo zvuči kao Wall Street na steroidima...

Prema pisanju Deadlinea, Martin Scorsese i Leonardo DiCaprio rade na novom projektu - riječ je o filmskoj ekranizaciji bestsellerske autobiografije legendarnog brokera Jordana Belforta. U memoarima pod nazivom "Vuk s Wall Streeta", Belfort opisuje svoj uspon na tron Wall Streeta 90-tih godina prošlog stoljeća. Belfort je bio ikona Wall Streeta za svijet nije znao. Prema njemu Gordon Gekko iz "Wall Streeta" izgleda kao kamilica.

Ako će Scorsese ostati vjeran originalu - vidjet ćemo kako je to Belfort uspio spiskati pravo malo bogatstvo na prostitutke, drogu, alkohol i putovanja po svijetu. Jedna od njegovih "pijanki" bila je tako žestoka da je potopila luksuznu jahtu, srušila privatni zrakoplov i nabila hotelski račun od 700.000 dolara.

Sve u svemu - zvuči kao film koji će obožavati nadobudni američki klinci s viškom adrenalina koji sanjaju o poslu iz snova u Goldman Sachsovom neboderu i ludim noćnim provodima u gradu koji nikad ne spava.

Perverzije + Wall Street = ovo ne može biti loše, zar ne?

Leo će utjeloviti Belforta, scenarist je Terence Winter (Sopranos, Boardwalk Empire), a snimanje počinje u kolovozu.

Belfortovu autobiografiju možete naručiti preko Amazona.

Pročitajte još:

- Robert De Niro i HBO spremaju tv ekranizaciju života najvećeg financijskog prevaranta Berniea Madoffa

- Kritičari oduševljeni novim hollywoodskim blockbusterom o financijskoj krizi “Margin Call”

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram