Zatvori
Poslovni Puls
06/03/2012

Osoblje Croatia Airlinesa u četvrtak u štrajku! Objavljen poseban red letenja

Koordinacija sindikata Croatia Airlinesa najavila je štrajk upozorenja za četvrtak 8. ožujka od 6.00 sati do petka 09. ožujka u 6.00 sati...

"Najavljeni štrajk odrazit će se na odvijanje prometa pa ćemo moći obaviti samo dio planiranih letova, a poseban red letenja u vrijeme štrajka možete pronaći u nastavku. Naši su nam putnici uvijek na prvom mjestu i trudit ćemo se ublažiti im nastale neugodnosti u najvećoj mogućoj mjeri. Svi putnici koji su rezervirali i kupili kartu za neki od otkazanih letova u vrijeme štrajka prije do (uključujući) 7. ožujka moći će istu zamijeniti bez nadoplate. Ako u potpunosti odustanu od putovanja, karta će im biti refundirana u cijelosti", poručuju iz Croatia Airlinesa.

Sve detaljnije informacije mogu se dobiti u Croatia Airlinesovom kontakt centru na besplatnom broju telefona 0800 77 77.

" Unaprijed se ispričavamo našim putnicima za neugodnosti i zahvaljujemo im na razumijevanju", stoji u poruci na web stranicama Croatia Airlinesa.

Više informacija o otkazanim letovima potražite ovdje!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram