Zatvori
Poslovni Puls
06/12/2011

Požurite, Croatia Airlines nudi jeftine povratne karte do brojnih europskih odredišta

Hrvatski nacionalni avioprijevoznik Croatia Airlines sljedeći vikend nudi veliku promotivnu akciju. Do 8 europskih odredišta moći ćete putovati za samo 129 eura (povratna karta)...

Cijene se odnose na povratne letove iz Hrvatske (Zagreb, Split, Dubrovnik, Zadar i Pula) za Amsterdam, Bruxelles, Pariz, Kopenhagen, London, Istanbul, Rim i Zürich. Cijene uključuju pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje zrakoplovne karte (TSC) za kupnju na Croatia Airlines web stranici.

Putnici se mogu koristiti i uslugom web check in (dostupna 24 sata na dan), koja im, osim registracije za let u u vlastitom domu, omogućuje i ispisivanje ukrcajne propusnice (boarding pass) te odabir sjedala u zrakoplovu.

Cijena od 129 eura uključuje besplatan prijevoz jednog komada prtljage (23 kilograma težine), hranu i piće u zrakoplovu, a putnici letenjem skupljaju i nagradne milje. S obzirom na to da su putnici Croatia Airlinesa istodobno i putnici zrakoplovnog saveza Star Alliance, mogu se koristiti i mnogim drugim pogodnostima iz globalnog proizvoda ove udruge.

Zrakoplovne karte kupljene preko internetskih stranica po promotivnoj cijeni od 129 eura trebaju se iskoristiti u razdoblju od 9. siječnja do 31. ožujka 2012. godine. Za karte kupljene na ostalim prodajnim mjestima naplaćuje se dodatnih 30 eura naknade za izdavanje zrakoplovne karte (TSC).

Ova promotivna akcija trajati će samo 9. i 10. prosinca ove godine.

Stoga, ako namjeravate ugrabiti jeftinu kartu - požurite...

Pročitajte još:

- Croatia Airlines sada konačno ima novu web stranicu koja izgleda pregledno i moderno

 

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram