Zatvori
Poslovni Puls
17/11/2011

BIZARNO: Kabinsko osoblje zaprijetilo otkazivanjem leta ukoliko putnici sami ne plate gorivo!

Naslušali smo se kojekakvih horor priča o zrakoplovima, ali ovo nadmašuje sve...

Brojne zračne kompanije već su počele naplaćivati dodatne pogodnosti poput unošenja teške prtljage ili mogućnosti biranja sjedišta, ali ovo je prvi put da čujemo da jedan zračni avioprijevoznik od putnika traži dodatni novac za troškove goriva!

Više od stotinu putnika koji su putovali iz Indije u Veliku Britaniju ostalo je u šoku kada ih je kabinsko osoblje charter kompanije Comtel na zračnoj luci u Beču zamolilo da izvade svoje novčanike i iskeširaju 31.000 dolara za nepredviđene troškove goriva. Kabinsko osoblje kazalo je putnicima kako zrakoplov neće poletjeti za Birmingham jer nema dovoljno goriva. Od svakog putnika zatraženo je dodatnih 200 dolara, javlja BBC. Putnici navodno nisu smjeli napuštati zrakoplov u bečkoj zračnoj luci osim za potrebe odlaska do obližnjeg bankomata.

Channel 4 javlja kako su pred 180 putnika stjuardese izašle i prenijele poruku pilota: "Trebamo novac kako bi smo platili gorivo, zračnu luku i sve drugo što trebamo. Ako želite stići do Birminghama morate platiti".

Nakon što su putnici između sebe prikupili traženi iznos, zrakoplov je poletio i sretno sletio u Birminghamu.

Bizarno...

Suvlasnik Comtela, indijski poduzetnik Bhupinder Kendra u izjavi za BBC kazao je kako je razlog ovog neobičnog incidenta bila činjenica da putnička agencija nije proslijedila već uplaćeni novac za troškove putovanja.

"Ovo nije naš problem. Ovo je problem putničkih agenata", rekao je Kendra i demantirao navode kako se Comtel nalazi pred bankrotom.

Ipak, zračna luka u Birminghamu izvjestila je kako su svi Comtelovi letovi otkazani do daljnjega.

Sva sreća da piloti nisu usred leta otkrili kako nemaju dovoljno goriva...

Pročitajte još:

- Psovao,otvorio izlaz u slučaju nužde,iskočio iz zrakoplova i autom se odvezao kući!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram