Zatvori
Jasmin Hadzic
20/10/2011

Bogataška perverzija dana: Vezice za cipele od zlata vrijedne 105.000 kuna!

A naivno smo mislili kako su one sandale od 42.500 kuna vrhunac bogataških perverzija vezanih uz obuću...

Vjerovali ili ne, na tržištu su se upravo pojavile 24-karatne zlatne vezice za cipele koje stoje točno 19.000 američkih dolara, odnosno oko 105.000 kuna. Vezice su dio limitirane kolekcije iz tvrtke Mr. Kennedy koja tvrdi kako se zlatne vezice ručno proizvode u Kolumbiji kroz postupak koji traje 120 sati.

Colin Hart, dizajner iz Mr. Kennedyja kaže kako su normalne vezice sasvim u redu, no po njemu riječ je o "dosadnom" proizvodu koji nije pogodan za elitu. Ali zato su za elitu ove 105.000 kuna vrijedne vezice koje je navodno već naručila "velika faca iz rap industrije".

Ipak, dobri ljudi iz Mr. Kennedyja mislili su i na sirotinju, pa tako u svojoj ponudi imaju i vezice od srebra koje stoje "samo" 3.000 američkih dolara.

Na web stranici Mr. Kennedyja istaknuto je kako se ove vezice "mogu koristiti bilo gdje u svijetu"!? Za razliku od običnih vezica koje valjda ne možete koristiti "bilo gdje u svijetu"...

Ako slučajno imate dovoljno ludosti i manjak pameti za narudžbu ovih vezica - čestitamo, položili ste test za otkrivanje pravih mogula!

Pročitajte još:

- HURA: Nizozemski znanstvenici proizveli umjetni hamburger vrijedan 2 milijuna kuna!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram