Zatvori
Jasmin Hadzic
07/10/2011

Dečki, upoznajte Nikki Marx: Ona je bivša njujorška striptizeta, a danas uspješna hedge fond menadžerica!

Aha, još jedna bizarna priča iz nebodera na Wall Streetu...

Ova cura s desne strane je 24. godišnja Nikki Marx (pseudonim). Bivša striptizeta, a danas - menadžerica vlastitog hedge fonda na Wall Streetu. Kako prenosi NY Post, Marx je početkom godine napustila karijeru striptizete i sa zarađenim novcem postala pravi financijski guru. Nešto poput ženske verzije onog luđaka s BBC-a.

Dani kada je na pozornici za par dolara skidala grudnjak sada su daleka prošlost. Njezin Linkedin profil opisuje čime se sada bavi: "domestic equities, options, commodities, global commodities including crude, PGMs and precious and base metals".

"Moj prvi ulagač izgledao je kao Warren Buffett. Imao je sijedu kosu i crne debele naočale. Toliko sam bila uvjerljiva da je kupovao dionice čim sam mu dala mig bez obzira na to što je on iza sebe imao 45 godina iskustva, a ja sam bila beba na Wall Streetu", piše Marx na Facebooku.

Gospođica je iznimno aktivna na društvenim mrežama, pa je tako 2. listopada na Twitteru napisala da je njezin fond ove godine u plusu od 160 posto. Njezin "tweet" 29. listopada posebno je bizaran. Na dionici Ralph Laurena navodno je povećala imovinu svog fonda za 74 posto! Nešto ovdje smrdi, ali dobro...

A ako ste pomislili da su skidanje i trgovanje dionicama njezini jedini talenti, prevarili ste se. Marx je i reperica. Putem iTunesa objavila je singl "Eat All Your Puffs".

NY Post navodi kako je Marx nedavno podnijela tužbu protiv svojih bivših poslodavaca (striptiz bar) koji su je nastavili "maltretirati" i nakon što je dala otkaz.

Amerika zemlja snova - od striptizete do hedge fond menadžerice za samo 12 mjeseci.

Možda su ipak u pravu oni prosvjednici na Wall Streetu?

Pročitajte još:

- Opet skandal: Londonski striptiz klub zatvoren zbog prostitucije u koju su bili umiješani i bogati bankari…

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram