Zatvori
Jasmin Hadzic
30/09/2011

Stanovita Holly Madison u osiguravateljskoj kući Loyds osigurala svoje grudi na točno milijun dolara

Bivša Playboyjeva zečica i zvijezda mnogobrojnih reality show-ova odlučila je zaštititi svoju imovinu. A kada kažemo imovinu mislimo na grudi...

Bivša djevojka Hugha Hefnera i zvijezda Playboyjevog tv reality showa "Djevojke iz susjedstva", Holly Madison, odlučila je osigurati svoje silikonske grudi na čak milijun dolara. U razgovoru za People časopis, Madison je potvrdila da je nedavno u osiguravateljskoj kući Lloyd's kupila policu osiguranja za svoje grudi, jer ih koristi kao "primarni izvor prihoda".

"Čula sam da ljudi osiguravaju dijelove tijela i pomislila zašto to ne bih i ja napravila. Da se išta dogodi mojim grudima, ne bih mogla raditi nekoliko mjeseci i vjerojatno bih ostala bez milijuna dolara. Mislim da ću ovako pokriti taj eventualni gubitak. Moje grudi dobivaju ono što zaslužuju. Ipak su mi one sada primarni izvor prihoda", izjavila je Madison.

Na ovaj genijalni potez karijere gospođica Madison se odlučila nakon ugovorenog nastaupa u novoj topless predstavi u Las Vegasu.

A tamo valjda očekuje da će publika na njezine grudi bacati noževe i staklene boce.

Sad, kada se osjećate puno pametnije nakon svega pročitanog, možete normalno nastaviti s radnim petkom...

Pročitajte još:

- Želite li znati koliko Playboy godišnje zaradi samo na licenciranju svog brenda?

Foto:Playboy

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram