Zatvori
Jasmin Hadzic
26/08/2011

Goldman Sachs pokrenuo istragu kako bi doznao tko to na Twitteru objavljuje tračeve iz njihovog dizala

Sve je krenulo još prije nekoliko tjedana s onim Twitter kanalom koji je navodno prenosio glasine i tračeve iz dizala američkog medijskog diva Conde Nast. Ubrzo nakon njegovog gašenja, pojavili su se slični Twitter kanali iz investicijske banke Goldman Sachs...

Tako na Twitter kanalu @GSElevator možete čitati i pratiti navodno autentična čavrljanja zaposlenika Goldman Sachsa u New Yorku. New York Post danas piše kako je Goldman Sachs cijelu stvar shvatio vrlo ozbiljno, pa je pokrenuta i službena istraga.

NY Post navodi kako glavešine Goldman Sachsa sumnjaju da se iza Twitter kanala krije novi bankar ili mladi bankar na stažiranju. Iako je sasvim moguće da je cijela stvar šala osobe koja zapravo i ne radi u Goldman Sachsu, investicijska banka očito smatra kako je bolje cijelu stvar što prije ugasiti. Navodno su kontaktirali i Twitter koji je odbio ugasiti kanal, pa sada putem interne istrage pokušavaju dokučiti tko prenosi "sočne" razgovore iz GS-a.

@GSElevator trenutno na Twitteru prati više od 5.000 korisnika, a ukoliko će Vas zabavljati tračevi poput "Čovjek A: Jesi vidio analitičarku od g. X-a? Još 3 tjedna anoreksije i biti će komad. Čovjek B: 4 tjedna", vrijeme je da počnete pratiti ovaj Twitter kanal.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram