Omiljeni glumac vjerojatno svih kućanica na svijetu – Richard Gere odlučio je staviti na aukciju svoju bogatu kolekciju skupocjenih gitara…

Kada pomislite na Richarda Gerea, što Vam prvo padne na pamet? Vjerojatno loša gluma, ali ne i glazba.

Gere je sve ove godine vješto skrivao činjenicu da obožava svirati gitaru. Njegova privatna kolekcija skupocjenih gitara sadrži neke od najpoznatijih brendova poput Martina, Gibsona, Fendera i Gretscha.

“Imao sam ljubavnu aferu s gitarama još otkad sam bio klinac. One su bile moji pravi prijatelji u najboljim i najgorim trenucima mog života. Nikad nisam planirao napraviti kolekciju, samo sam kupovao gitare koje su zvučale dobro”, rekao je Gere.

Njegova kolekcija gitara stavljena je na humanitarnu aukciju putem aukcijske kuće Christies s početnom cijenom od milijun dolara. Nešto se čudno ovih dana događa – AC/DC se baca u proizvodnju vina, a hollywoodski ljepotan se rješava svojih gitara.

Zbilja ne znamo tko bi volio posjedovati Gereove gitare, ali ako negdje sa strane imate milijun dolara, a ne znate što s njima…pošaljite ih nama, već ćemo mi pronaći nešto pametnije od ovih gitara.

Pročitajte još:

Pogodite koliko milijuna dolara godišnje zaradi Paris Hilton na licenciranju svog imena i prezimena