Zatvori
Jasmin Hadzic
10/08/2011

Zrakoplov je jučer ujutro preletio Wall Street s natpisom "Hvala za sniženi rejting! Svi biste trebali biti otpušteni!"

Očekivano, Amerikanci su bijesni na S&P zbog sniženja kreditnog rejtinga što je pokrenulo lavinu rasprodaje na američkim i svjetskim burzama...

No, najcool potez dana izvela je brokerica Lucy Nobbe iz poznate investicijske banke Wedbush. Ona je za oko 1.500 dolara unajmila zrakoplov koji je preletio Wall Street u New Yorku s velikim natpisom "HVALA ZA SNIŽENI KREDITNI REJTING! SVI BISTE TREBALI BITI OTPUŠTENI!".

Ipak, Nobbe tvrdi kako ovaj natpis nije namijenjen S&P-u već američkim političarima, iako je zrakoplov preletio upravo S&P-ovu sjedište u New Yorku.

"Originalno sam htjela da zrakoplov preleti Washington, ali sam shvatila kako to nije moguće izvesti. Stoga sam izabrala Wall Street, ali nije bilo posebne namjere da preleti upravo preko S&P-ove zgrade što se dogodilo", rekla je Nobbe za TheDaily. "Ja sam samo majka iz St.Louisa koja smatra da su političari jedini razlog zašto smo izgubili AAA kreditni rejting", dodala je.

Lucy, od nas ćeš dobiti samo srdačni pljesak za ovaj "performans"...

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram