Zatvori
Poslovni Puls
09/08/2011

Vipnet dovršio preuzimanje B.net-a i postavio svoje ljude u Upravu. Evo tko će voditi B.net...

Nakon odobrenja Agencije za zaštitu tržišnog natjecanja danas je završena transakcija između Vipneta i B.neta čime je Vipnet u potpunosti preuzeo 100 postotno vlasništvo nad B.netom, najvećim hrvatskim kabelskim operaterom...

Ugovor su potpisali Mladen Pejković, predsjednik Uprave Vipneta, Bernd Schmutterer, financijski direktor i član Uprave Vipneta te Michael Gerbavsits, predsjednik Uprave BEWAG-a i Reinhard Schweifer, član Uprave BEWAG-a. Također danas je predstavljena i nova Uprava B.net-a. Dosadašnji predsjednik Uprave Adrian Ježina ostaje na toj poziciji dok su novi članovi Uprave Kristina Kezele kao glavna direktorica za operativne poslove i Alen Ranilović kao glavni direktor za marketing i prodaju. Kezele i Ranilović oboje dolaze iz Vipneta, Ranilović s mjesta direktora strategije, a Kezele s mjesta rukovoditeljice razvoja tržišta.

Predstavljen je i novi Nadzorni odbor B.neta kojeg čine predsjednik Uprave Vipneta Mladen Pejković kao predsjednik i član Uprave Vipneta Bernd Schmutterer kao član.

Transakcijom u vrijednosti 93 milijuna eura završeno je najveće preuzimanje unutar hrvatskog tržišta.

Ovom akvizicijom Vipnet je dodatno osnažio poziciju vodećeg tržišnog inovatora koji je u potpunosti spreman odgovoriti na sve zahtjeve vezane uz očekivani snažan rast broadbanda, televizije i multimedijalnih proizvoda na hrvatskom tržištu, navodi se u priopćenju iz Vipneta.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram