Zatvori
Jasmin Hadzic
15/07/2011

Bivša analitičarka Goldman Sachsa Brit Marling nova je mlada nada hollywoodske filmske industrije

Ona je simpatična plavuša i zvijezda filma "Another Earth" koji je oduševio publiku na Sundanceu, no nova mlada nada Hollywooda ima neobičnu prošlost...

Njezino ime je Brit Marling i pojavit će se kao glavna glumica i scenaristica filma "Another Earth" koji je pobrao brojne festivalske nagrade, a uskoro kreće u kino distribuciju. No, jedan detalj biografije gospođice Marling posebno nas je zainteresirao.

Da nije ušla u filmsku industriju, danas bi vjerojatno radila na Wall Streetu.

S diplomom iz ekonomije, Marlin je nakon završenog studija u Georgetownu radila kao stažist za investicijsku banku Goldman Sachs! No, iskustvo baš i nije bilo previše ugodno, kako sama priznaje.

"To me iskustvo duboko potreslo. Moje ekonomsko obrazovanje svodilo se na indoktrinaciju, a ne na istraživanje. Počela sam razmišljati - kako sam stigla na ovo mjesto? Mogla sam vidjeti što ću postati i nisam željela biti ta osoba", izjavila je nedavno Marling.

Marlin sada svoju budućnost vidi ispred i iza filmske kamere.

Nedavno je angažirana u filmu Arbitrage gdje će se pojaviti uz Richarda Gerea i Susan Sarandon.

Pročitajte još:

- Xenia Tchoumitcheva – ona je švicarska misica i nova bankarica u JPMorganu

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram