Zatvori
Foto: Party za financijaše obično znači alkohol i prostitucija...
Jasmin Hadzic
01/07/2011

Osiguravateljska kuća Munich Re zakupila cijelu stranicu u novinama kako bi se ispričala za onaj seks skandal

Prije nešto više od mjesec dana BBC je objavio ekskluzivnu reportažu koja je otkrila potpuno novi svijet korporativnih seks zabava s litrama alkohola i plaćenim prostitutkama...

Tada je BBC pisao o slučaju kada je jedna od najvećih svjetskih osiguravateljskih kuća Munich Re organizirala izlet za svoje zaposlenike u Mađarsku još 2007. godine. Kao što možete i pretpostaviti, nije bilo riječ o proljetnom pikniku na livadama oko Budimpešte.

Zabava s prostitutkama održana je u termalnim kupeljima u mađarskoj Budimpešti kao nagrada najboljim prodavateljima osiguranja. Bilo je oko 100 uzvanika za koje je angažirano 20 prostitutki. Prostitutke su nosile obojane narukvice koje su označavale njihovu dostupnost, a nakon pružanja seksualnih usluga djevojke su bile označene žigovima.

A evo - mjesec dana nakon što je skandal posramio šefove Munich Re, oni su odlučili da je najbolji odgovor na cijelu priču - objava velikog oglasa isprike u svim njemačkim nacionalnim novinama.

Evo što stoji u samom oglasu:

"Kada ljudi naprave pogrešku oni kažu da im je žao. Kada kompanije naprave pogrešku, one nešto i učine oko toga. Stoga mi činimo oboje. Intezivno radimo na otklanjanju svih optužbi. Uspostavljamo dalekosežne mjere koje će spriječiti da se ovakvo nešto više ikada ponovi."

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram