Zatvori
Foto: Tko zna, možda ova lijepa i pametna plavuša pokrene neki novi trend...
Jasmin Hadzic
27/06/2011

Xenia Tchoumitcheva - ona je švicarska misica i nova bankarica u JPMorganu

Da, došlo je vrijeme za još jednu financijsku trač vijest...

Njezino ime je Xenia Tchoumitcheva i upravo je postala nova bankarica na stažiranju u legendarnom JPMorganu. Jedini razlog zašto nam je ovo uopće zanimljivo jest činjenica da je gđica. Tchoumitcheva bila prva prva pratilja za švicarskom izboru za Miss 2006. godine. Nisu nam previše strane vijesti da se neka bivša misica udala za bogatog naftaša ili nogometaša, ali moramo priznati da nas je iznenadila vijest da ova mlada dama karijeru traži u investicijskom bankarstvu.

Tchoumitcheva na svojoj web stranici navodi kako je snimala reklame za Audi, Burger King i Casino Lugano, a nakon završenog studija ekonomije  stažirala je u Merrill Lynchu i londonskom Duet Group hedge fondu.

Kako slučajni posjetitelj njezine web stranice ne bi zaključio da je Xenia dobila posao (jedino) zbog svoje ljepote, ona tamo navodi kako je uspješno pohađala i završila ekonomski fakultet (iako ne navodi koji je smjer pohađala) i da tečno govori čak 5 svjetskih jezika (Talijanski, Ruski, Engleski, Njemački i Francuski).

Tko zna, možda ova lijepa i pametna plavuša pokrene neki novi trend...

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram