Zatvori
Foto: Žele iskoristiti svojih 5 minuta slave...
Jasmin Hadzic
24/06/2011

5 MINUTA SLAVE: Onaj ljubavni par koji se "žvalio" na cesti za vrijeme nereda u Kanadi unajmio PR tvrtku

Navijači Vancouver Canucksa prošli su tjedan izazvali velike nerede na ulicama tog kanadskog grada nakon što je njihova momčad poražena u Stanley Cupu...

A cijeli svijet se u međuvremenu zabavljao fotografijom mladog ljubavnog para koji se usred nereda odlučio zabavljati valjajući se po lokalnoj prometnici. Fotka je gore.

Nakon što su gotovo svi svjetski mediji objavili njihovu simpatičnu fotografiju, mladi par odlučio je unovčiti svojih 5 minuta slave.

Australac Scott Jones i njegova djevojka, Kanađanka Alexandra Thomas, angažirali su PR tvrtku Markson Sparks koja bi ih valjda trebala pretvoriti u instant zvijezde. Jones inače radi kao barmen, a pokušava se probiti u svijet stand-up komedije. Do sada je održao jedan (uspješan) nastup.

Glasnogovornik Markson Sparksa tvrdi kako bi par mogao zarađivati od 10.000 do 100.000 dolara na javnim nastupima i eventima.

Pa eto dame i gospodo - danas je za "uspjeh" očito dovoljno samo malo drpanja po užarenom asfaltu...

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram