Zatvori
Foto: Jedan od uzvanika kazao je kako su s djevojkama mogli "raditi što god su htjeli"...
Poslovni Puls
20/05/2011

Ovako se zabavljaju financijaši: Zabava u Mađarskoj, litre alkohola, 20 prostitutki i žigosanje!

Veliki skandal potresa Munich Re, jednu od najvećih osiguravajućih kuća na svijetu...

BBC je jučer otkrio kako je Munich Re svojim zaposlenicima organizirao zabave na kojima su financijaše zabavljale prostitutke.

Večernji ima detalje:

Izvori iz jedne od njezinih podružnica, tvrtke Ergo, kazali su za BBC kako se zabava održala 2007. godine te da su tadašnji zaposlenici odavno otišli iz Münich Re-a. Inače, Münich Re najveća je reosiguravajuća kuća na svijetu, odnosno ona osigurava ostale osiguravajuće kuće.  Zabava s prostitutkama održana je u termalnim kupeljima u mađarskoj Budimpešti kao nagrada najboljim prodavateljima osiguranja. Bilo je oko 100 uzvanika za koje je angažirano 20 prostitutki.

Njemački tjednik Handelsblatt piše kako su prostitutke nosile obojane narukvice koje su označavale njihovu dostupnost, a nakon pružanja seksualnih usluga djevojke su bile označene žigovima. Jedan od uzvanika kazao je kako su s djevojkama mogli "raditi što god su htjeli". Glasnogovornik Erga kazao je za BBC kako se zabava dogodila, no da to nije bio uobičajen način nagrađivanja njihovih zaposlenika, prenosi Večernji.

Foto:scrapetv.com

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram