Zatvori
Foto: Dva velika ega teško mogu ići zajedno...
Jasmin Hadzic
26/04/2011

Bernie Ecclestone: Ako Rupert Murdoch uđe u Formulu 1, ja odlazim!

Ne prestaju glasine oko navodnog preuzimanja Formule 1 od strane amerikaniziranog medijskog mogula Ruperta Murdocha i najbogatijeg čovjeka na svijetu Carlosa Slima...

Dva velika ega zajedno teško mogu ići, a to je očito jasno i Berniu Ecclestoneu koji zajedno s investicijskim fondom CVC Capital Partners upravlja biznisom Formule 1.

Podsjetimo, Murdochov SkyNews prošli je tjedan lansirao glasine koje govore kako je taj medijski mogul zainteresiran za preuzimanje Formule 1 uz pomoć meksičkog kralja mobitela Carlosa Slima.

U intervjuu za The Sunday Times, Ecclestone je izjavio kako nema namjere ostati u Formuli 1 ukoliko Murdoch zaista postane jedan od vlasnika.

"Imam dovoljno godina za odlazak u mirovinu, pa mi ne treba posao. Moram biti siguran da radim s ljudima s kojima želim raditi i koji žele raditi sa mnom", rekao je u ironičnom tonu "gazda" najvećeg svjetskog auto cirkusa.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram