Zatvori
Jasmin Hadzic
02/02/2011

Malo besplatne reklame: Posljednja Bond djevojka Gemma Arterton u britanskom Guardianu nahvalilia Hrvatsku!

Posljednja Bond djevojka i mlada britanska glumica u usponu koju smo mogli pobliže upoznati u prošlogodišnjim hitovima "Princ Perzije: Pijesak vremena" i "Sudar Titana" za britanski Guardian napisala je podužu reportažu o svom odmoru u Hrvatskoj...

"Hrvatska se možda i ne čini kao najlogičnija destinacija za odmor jedne 24-godišnjakinje, ali nakon puno napornog rada sam bila u potrazi za relaksacijom i mirom. Moj dobar prijatelj Bobby je Hrvat i nakon što sam čula njegove priče o špagetima s jastogom, suncu i stjenovitim plažama, moja najbolja prijateljica Pippa i ja smo bile odlučne u naumu da to vidimo iz prve ruke", piše Gemma Arterton za Guardian.

Nahvalila je hrvatsku obalu, a posebno je izdvojila Hvar i Dubrovnik, za kojeg kaže kako je jedno od najromantičnijih mjesta na svijetu.

"Čini se da mi Britanci malo sporo kopčamo kad je u pitanju uživanje u ljepotama Hrvatske", zaključila je Gemma.

Britanski Guaridan.co.uk ima dnevnu posjetu od 13 milijuna jedinstvenih posjetitelja, pa se nadamo da će se isplatiti ova besplatna reklama za hrvatski turizam.

Prošle godine i Eva Longoria je slično govorila o svom odmoru u Hrvatskoj. Nekoliko dana nakon toga se i rastala, no nadamo se da to nema nikakve veze s njezinim hrvatskim odmorom.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram