Zatvori
Jasmin Hadzic
21/12/2010

Assange: Imam dokaze koji bi mogli pokrenuti lavinu zahtjeva za ostavkom šefa jedne velike američke banke

Novinar londonskog Timesa na svom je Twitter profilu objavio kratki "teaser" za veliki intervju s prvim čovjekom WikiLeaksa...

Novinar Alexi Mostrous tvrdi kako mu je Julian Assange rekao da ima dokumente koji bi mogli natjerati šefa jedne velike američke banke na - ostavku!

Prije nekoliko dana Bank of America zatvorila je WikiLeaksove račune putem kojih su prikupljane donacije, a američki mediji navode kako bi baš BoA mogla biti sljedeća meta WikiLeaksa.

Podsjećamo, u nedavnom intervjuu za Forbes Assange je najavio kako je zviždačka stranica pronašla svoju novu metu, veliku američku bankarsku grupaciju. Za sada nije poznato o kojoj je točno banci riječ. Assange tvrdi kako će novi dokumenti napraviti nešto slično što se dogodilo i u slučaju Enrona. "Dokumenti će otkriti neke poprilično neetične radnje. Možete to nazvati i ekosustavom korupcije", navodi on.

Mogu li novi WikiLeaksovi dokumenti zaista srušiti šefa jedne moćne američke banke!?

Pročitajte još:

- Julian Assange ipak pušten na slobodu! Privremeno…

- Michael Moore u obrani Assangea: Da smo imali WikiLeaks možda smo mogli spriječiti 9/11 ili Vijetnam (video)

- Heroj, a ne zločinac – Julian Assange uz jamčevinu pušten iz pritvora!

- Sapunica se nastavlja: Šveđanka koja je optužila Assangea za silovanje, otišla u Palestinu i poslala poruku podrške WikiLeaksu!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram