Zatvori
Jasmin Hadzic
20/12/2010

Imamo više od 300.000 nezaposlenih, ali baš nam je potrebna organizacija Eura 2020. godine

Ako niste zaključili iz naslova, da, ironični smo. Ovih dana pojavila se još jedna "glupa" ideja o organizaciji europskog nogometnog prvenstva u Hrvatskoj i Srbiji...

Naime, nedavno je Luiza de Almeida Sampaio, portugalski veleposlanik u Srbiji plasirao ideju da Hrvatska i Srbija organiziraju Europsko prvenstvo 2020. godine. Portugalski činovnik naravno nema pojma tko bi to sve trebao platiti.

Njemu nije poznato kako će Hrvatska i ove godine imati rekordan vanjski dug, a više od 300.000 građana je trenutno bez posla.

I kako bismo mi u tim uvjetima trebali organizirati Euro? S kojim novcima? Za koga...

U najboljem slučaju dobili bi nove stadione koji bi poslije zjapili prazni. Možete Vi izgraditi stadion s 500.000 mjesta, ali svejedno ćete imati maksimalno 2000 ljudi na utakmici Dinamo - Inter. Mislimo na onaj iz Zaprešića.

Nismo mislili da ćemo ovo reći, ali glas razuma je ponudio Vlatko Marković, ponovno izabrani predsjednik HNS-a.

"Najviše bih volio da vam kažem da će se to dogoditi, ali to jednostavno nije točno. Portugalski ambasador je očigledno želio dobiti reklamu ili se ulagivati nekom u Beogradu. Slušajte, i vi i mi se mučimo da napravimo običnu šupicu, a ne stadione po UEFA kriterijima. Godinama sam član raznih komisija UEFA-e i nitko mi nije nagovijestio takvu mogućnost. Valjda bih ja to znao i rekao Toletu (predsjenik Srpskog nogometnog saveza Tomislav Karadžić)", kazao je Marković.

Molimo Vas, pokopajte ovu ideju prije nego je netko i ozbiljno shvati...

Pročitajte još:

- U posljednje četri godine Mamić zaradio 784 milijuna kuna!

- Katar nema dovoljno hotela za Svjetsko prvenstvo! Rješenje: spavat ćete na kruzerima!

- Sve zbog “Žutog” – Todorić, Tedeschi i Nexe Grupa ulažu u Crvenu Zvezdu!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram