Zatvori
Foto: Kreće još jedna velika medijska trakavica...
Poslovni Puls
16/06/2011

Željko Kerum tuži medijski imperij EPH i traži od njih 100 milijuna kuna

Splitski gradonačelnik iza sebe ima dugačku povijest "ratovanja" s medijskom kućom EPH (Jutarnji, Slobodna)...

Nakon nekoliko članaka koji Željku Kerumu nisu odgovarali, a objavila ih je Sloboda Dalmacija, krajem prošle godine najavio je rat EPH-u.

"Oni su unajmili pet ljudi da o meni svakodnevno pišu svašta, njima je zadatak da ja i moja stranka ne uđemo u parlament! Ali neće uspjeti", rekao je tada Kerum.

A sada je Globus objavio veliku repotražu o propasti Kerumovog poslovnog carstva - na što Kerum odgovara tužbom i to čak tužbom kroz koju traži ni manje ni više nego 100 milijuna kuna.

"Već duže vrijeme mediji iz EPH grupe pišu laži o meni i poslovanju mojih tvrtki. Rade to u kontinuitetu i nanose veliku štetu. U posljednje vrijeme krenuli su intenzivno pisati neistine kroz feljtone u Globusu, Slobodnoj Dalmaciji, a sada najnovije, objavljuju u Jutarnjem listu i Slobodnoj Dalmaciji najave za tekst u Globusu pod naslovom "Propast Kerumovog carstva". To su netočni podaci koje EPH plasira da mi napravi štetu", tvrdi sada Kerum.

Splitski gradonačelnik/poduzetnik rekao je da njegove tvrtke stoje jako dobro, a u 2010. godini ostvarile su dobit od 88 milijuna kuna.

Baš nas zanima kako će na sudu proći tužba teška 100 milijuna kuna...

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram