Zatvori
Poslovni Puls
04/11/2019

#4 CX Meetup: Damjan Geber: Kupujemo li novčanikom ili emocijama?

Novo izdanje CX Meetupa očekuje nas ovog studenog, a na njemu će gostovati Damjan Geber iz Brigade koji će govoriti o revoluciji cijele kategorije fizičkih prodajnih prostora te kako su oni postali vrlo dinamičan poligon za stvaranje jedinstvenog korisničkog doživljaja.

Ako će doživljaj vrlo brzo postati dominantan parametar po kojem biramo proizvod, uslugu ili destinaciju, zašto još uvijek postoje trgovine, restorani ili hoteli koji misle da je cijena ili kvaliteta proizvoda dovoljna za uspješno poslovanje?

Svi mi smo fizičke jedinke sa sve većim potrebama, a u trenutku kad nam je ispunjenje gotovo svake želje nadohvat klikom mobitela, sve više tražimo ono neuhvatljivo, emotivno, jedinstveno... pa čak i na prodajnom mjestu!

Online je zadnjih godina uveo radikalne promjene u maloprodaji koji su doveli do naslućivanja o propasti trgovačkih lanaca. Dođite i poslušajte kako se umjesto najcrnjeg scenarija dogodila revolucija cijele kategorije fizičkih prodajnih prostora koji uspješno konkuriraju online prodaji.

Ulaz na meetup je besplatan, ali svakako se trebate registrirati za dolazak putem stranice meetupa.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram