Zatvori
Foto: Electrocoin Trade
PoslovniPuls
25/06/2024

Hrvatski Electrocoin omogućio plaćanje računa kriptovalutama

Electrocoin, hrvatska tvrtka za posredovanje u trgovanju kriptovalutama i provođenje kriptovalutnih plaćanja, predstavila je novu uslugu plaćanja računa kriptovalutama.

Kriptovalutama je od sada moguće platiti bilo kakve virmanske račune, odnosno bilo koji račun koji se plaća bankovnim nalogom ili općom uplatnicom. Kriptovalutama se tako mogu plaćati brojni računi, primjerice fakture ili računi za električnu energiju, grijanje, telekomunikacijske usluge i sl., ali i troškovi kao što su računi za kupovinu automobila, putovanja ili čak nekretnine.

Plaćanje računa kriptovalutama predstavlja novi značajan iskorak u praktičnom i jednostavnom korištenju kriptovaluta u svakodnevici. Usluga plaćanja računa kriptovalutama predstavljena je nedavnim pokretanjem Electrocoinove nove platforme za trgovanje kriptovalutama, Electrocoin Trade, koja je zabilježila značajan uspjeh, pretekavši prijašnju platformu po količini prometa u samo prva tri mjeseca od pokretanja.

“Korisnicima želimo ponuditi jednostavna i praktična rješenja za korištenje kriptovaluta,” ističe Nikola Škorić, izvršni direktor Electrocoina. “Usluga plaćanja računa kriptovalutama ljudima pruža novu mogućnost da svoje kriptovalute koriste u svakodnevnim financijskim transakcijama, čineći ih dijelom njihove svakodnevne rutine”, dodaje.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram