Zatvori
PontaHR
Foto: PRESS
PoslovniPuls
20/06/2024

Zagrebačka IT tvrtka koja je radila na "Call of Duty" - najavila rebranding svog HR alata

Poznata i nagrađivana zagrebačka IT agencija Ars Futura, upravo je objavila rebranding svog HR alata – Along je sada PontaHR.

PontaHR je, kako samo ime govori, HR alat zamišljen kao potpora ljudskim resursima tijekom potpunog ciklusa za zaposlenike – od zapošljavanja do odlaska. Alat je prvenstveno namijenjen malim i srednjim tvrtkama. Trenutno sadrži ATS (applicant tracking system) to jest sustav za izradu i objavljivanje oglasa za posao te primanje prijava, praćenje procesa zapošljavanja kroz različite faze, te spremanje kvalitetnih prijava. Međutim, u Ars Futuri već rade na proširenju funkcionalnosti te dodavanju praćenja dostupnosti kako bi alat postao cjeloviti sustav.

PontaHR
PRESS

Promjena imena iz Along u PontaHR dogodila se iz nekoliko strateških razloga. Ars Futura se prvenstveno htjela usredotočiti na dugovječnost svog proizvoda, a to podrazumijeva ime koje mogu zakonski zaštiti te koja se u tražilicama ne “sudara” s riječju iz rječnika. Jedinstvenost riječi PontaHR i njeno rijetko korištenje, Ars Futurin proizvod sadašnji i budući korisnici će lakše pronaći, navodi se u priopćenju.

“Rebrandingom iz Alonga u PontaHR želimo naglasiti našu predanost stvaranju vrhunskih rješenja za ljudske resurse. Naš novi identitet bolje odražava našu viziju i strateške ciljeve, dok istovremeno omogućava bolju prepoznatljivost i dugoročnu zaštitu našeg brenda”, kaže Ivan Božić, osnivač PontaHR-a i CEO Ars Future.

Osim promjene imena, Ars Futura je svom HR alatu dala i potpuno novi vizualni identitet, promjenom loga, boja i općenito čitavog brandinga, zaključuje se u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram