Zatvori
Deloitte TOP 50
Foto: Deloitte Hrvatska
PoslovniPuls
11/06/2024

Deloitte otvorio natječaj za 50 najbrže rastućih tech kompanija Srednje Europe za 2024. godinu

Deloitte je i ove godine objavio otvaranje postupka prijava za uvrštenje na rang-listu 50 najbrže rastućih tehnoloških kompanija Srednje Europe. Ovaj prestižni regionalni natječaj Deloitte provodi već 25. godina, a uključuje najbrže rastuće tehnološke kompanije iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Češke Republike, Estonije, Hrvatske, Kosova, Latvije, Litve, Mađarske, Moldavije, Poljske, Rumunjske, Sjeverne Makedonije, Slovačke, Slovenije i Srbije. Ove godine Ukrajina se prvi put pridružuje natječaju.

Hrvatska je lani bila treća najuspješnija država na tom popisu, iza Poljske i Češke, od kojih je svaka imala po 18 plasiranih tvrtki.

Google Cloud je i ove godine službeni regionalni tehnološki partner natječaja.

"Ovaj natječaj nam već godinama pruža uvid u stalno rastuće tržište tehnoloških kompanija. Nevjerojatan rast koji primjećujemo, zajedno s inovativnim rješenjima i poduzetničkim duhom, obilježja su svake od kompanija koje sudjeluju u natječaju. Oduševljeni smo što se organizacije koje sudjeluju u programu vraćaju u narednim izdanjima, jednako toliko cijenimo i kompanije koje se prvi put pridružuju ovom događaju. Ovogodišnje izdanje je posebno, ne samo zbog 25. obljetnice programa, već i zato što će po prvi put sudjelovati i kompanije iz Ukrajine", rekao je Natko Sertić, glavni partner u Deloitteovu Odjelu za poreze.

Deloitteov Fast 50 program u Srednjoj Europi rangira 50 najbrže rastućih tehnoloških kompanija, bilo da se radi o javnom ili privatnom vlasništvu. Rangiranje se provodi na temelju prosječnog rasta koji je pojedina kompanija ostvarila u periodu od 4 godine.

U obzir ulaze sve kompanije koje posluju u sljedećim (ili srodnim) industrijama: komunikacije, tehnologije zaštite okoliša, 'fintech', 'hardware', zdravstvo, farmaceutska industrija, mediji i industrija zabave te „software“. Za potrebe formiranja ljestvice za 2024. godinu, Deloitte će analizirati prihode koje su prijavljene kompanije ostvarile od 2020. do 2023. godine.

Formular za prijavu, kriteriji za prijavu i sve informacije o natječaju nalaze se na sljedećoj poveznici. Prijaviti se možete do 31. kolovoza 2024. godine. Rezultati s poretkom bit će objavljeni 14. studenoga 2024. godine.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram