Zatvori
Konj i kočija voze turiste u Beču
Foto: Sandro Gonzalez / Unsplash
PoslovniPuls
03/06/2024

Hrvatski startupi predstavljaju se 5. lipnja u Beču

Zagrebački inovacijski centar – ZICER u partnerstvu s Poduzetničkim inkubatorom BIOS 5. lipnja 2024. godine u srcu Europe, u Beču, organizira Croatian Startup Meetup Vienna 2024.

Croatian Startup Meetup Vienna je događaj koji će okupiti startupove, investitore, gospodarstvenike i predstavnike međunarodnih institucija u cilju druženja, povezivanja i kreiranja novih poslovnih mogućnosti. Stvaranje novih suradnji bit će popraćeno okusima i mirisima gastronomskih delicija po kojima je Hrvatska već dobro poznata i etablirana. Ovim događajem fokus stavljamo na činjenicu kako Hrvatska ima snažan startup potencijal. To će se i dokazati izlaganjem startupova koji se razvijaju uz ZICER-ovu podršku, a to su izvrsni AIR – RMLD, BiteMe Nutrition, Grid One, DING Jobs, Review Booster Pro i 3D Tech, kao i startupovi koji se razvijaju uz BIOS-ovu podršku – ACODEON Development, Big Small Games, PlantOn i Analyzee.

Glavni inicijator ovoga događaja je Frane Šesnić, direktor ZICER-a, koji je istaknuo: „Drago mi je što naš portfelj događaja za promociju hrvatskog startup poduzetništva širimo i izvan granica naše zemlje. Događaj Croatian Startup Meetup Vienna 2024 organiziramo kao zaseban događaj tijekom trajanja renomiranog ViennaUP festivala. Uz druženje sa ZICER-ovom i BIOS-ovom startup zajednicom pripremamo i gastronomska iznenađenja u vidu mediteranskih specijaliteta. Vjerujem kako ćemo ovim okupljanjem potaknuti nove suradnje i još snažnije otvoriti mogućnosti za izlazak naših startupova na globalno tržište. Lista startupova koji će se predstavljati obećaje upravo takav ishod.“

Croatian Startup Meetup Vienna 2024 će se održati 5. lipnja 2024. s početkom u 17.30 sati u Beču na adresi Zollergasse 12.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram