Zatvori
David Peranic - scoreminds
Foto: LinkedIn / Freepik
PoslovniPuls
27/05/2024

KARIJERE: David Peranić je novi Digital Strategist u Scoreminds

David Peranić nakon četiri godine provedene u marketinškoj i tehnološkoj agenciji Kontra - prelazi u Scoreminds gdje će obnašati dužnost Digital Strategista.

"Svaki novi kvartal je bio drugačiji, zahtjevniji i zanimljiviji. Bilo je izazovno, često i naporno, ali i uvijek beskrajno zabavno i ispunjujuće. Vrlo brzo smo uveli nekoliko novih usluga, zaposlili još ljudi, te napravili odjel. Rasli i razvijali se. Baš zato je svaki kvartal bio prelazak na višu razinu. Kad pogledam unazad i pogledam odjel od 6+3 ljudi, projekte na kojima smo radili i doprinos koji smo davali performance odjel Kontre, osjećam veliki ponos i zadovoljstvo. Rasla je cijela agencija, ne samo jedan odjel. Bilo nas je manje od 10, sad nas je više od 20. Rasli i razvijali smo se i mi kao ljudi. Danas nisam ista osoba koja sam bio onda", objavio je nedavno Peranić na LinkedIn-u osvrnuvši se na svoje vrijeme provedeno u Kontri.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram