Zatvori
Mario Vuksan
Foto: REVERSINGLABS
PoslovniPuls
28/03/2024

Hrvatsko - američki ReversingLabs nagrađen uglednim priznanjem

Spectra Assure, sigurnosni proizvod IT kompanije ReversingLabs koji pogoni umjetna inteligencija, prošlog je tjedna u SAD-u nagrađen zlatnim Globee odličjem u kategoriji sigurnosti lanca nabave softvera.

Iako napadi na lanac nabave softvera bilježe povećanja i od 1000%, vrlo malo organizacija ima adekvatne zaštite. Često ni proizvođači ni poslovni kupci softvera ne mogu pouzdano utvrditi je li im softver ugrožen ili neovlašteno mijenjan.

Spectra Assure je prvi i za sada jedini proizvod u sigurnosnoj industriji koji složenu binarnu analizu izvodi pomoću umjetne inteligencije. Čini ono što drugi alati za sigurnost aplikacija ne mogu – prepoznaje zlonamjerni softver, neovlašteno mijenjanje, curenje tajni, ranjivosti, slabe mjere za ublažavanje i još mnogo toga. Time omogućuje kompanijama da steknu puno povjerenje u softver prije nego što ga isporuče, kupe, puste u produkciju ili ažuriraju.

“Izuzetno smo ponosni na to što je naš proizvod Spectra Assure ponio zlatno Globee odličje za sigurnost lanca nabave softvera. Trenutno se i proizvođači i kupci softvera muče s vidljivošću rizika i prijetnji u softverskim paketima, te nerijetko u lancu nabave imaju slijepe točke,” rekao je Mario Vuksan, suosnivač i direktor ReversingLabsa. "Zahvaljujući jedinstvenim mogućnostima analize, Spectra Assure u potpunosti raščlanjuje čitav softverski paket, pruža uvid u rizike i daje tvrtkama sigurnost koju prije nisu imale."

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram