Zatvori
Ivan Burazin i drugi
Foto: PRESS
PoslovniPuls
20/03/2024

Burazinova Daytona dogovorila strateško partnerstvo s češkim JetBrains-om

Daytona, domaća platforma za upravljanje razvojnim okruženjima, sklopila je strateško partnerstvo s JetBrainsom, liderom u alatima za programere.

Daytona je sada unaprijed instalirana opcija u cijelom portfelju softverskih alata koje nudi JetBrains. Izuzimajući tehnološke gigante Amazon, Google i Microsoft, JetBrains je u svoj ekosistem uključio tek tri tvrtke, među kojima je i Daytona.

"U JetBrainsu prepoznajemo promjenjivu prirodu razvoja softvera i rastuću potrebu za naprednim razvojnim okruženjima. Osiguravanjem softverskim timovima alata za besprijekorno upravljanje njihovim udaljenim radnim okruženjima, ne poboljšavamo samo postojeće radne procese, već nudimo nov način stvaranja softvera. Naše partnerstvo s Daytonom odražava ovu viziju, osiguravajući da su JetBrains alatidopunjeni mogućnostima upravljanja udaljenim radnim okruženjima najnovije generacije", izjavio je Alexander Kirsanov, voditelj tima za alate za udaljeni razvoj i suradnju u JetBrainsu, sa sjedištem u Češkoj.

Daytona je razvila proširenje (plugi) za JetBrains koje ugrađuje njezine mogućnosti direktno u omiljene programerske alate. Ovo uključuje nekoliko važnih značajki za poboljšanje produktivnosti.

Štoviše, s nedavno objavljenom Open-Source Daytonom korisnici također mogu stvarati radna okruženja u JetBrainsu izravno iz terminala. Ovo dodatno unapređuje integraciju između Daytone i JetBrains ekosustava, pružajući svakom programeru slobodu odabira.

"Oduševljeni smo partnerstvom s JetBrainsom i uvjereni smo da će ova suradnja dodatno unaprijediti radno iskustvo programerima, olakšavajući integrirani pristup upravljanju okruženjima za razvojne timove", rekao je Ivan Burazin, suosnivač Daytone.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram