Zatvori
Maja Markulin Klaric (COMBIS)
Foto: PRESS
PoslovniPuls
08/03/2024

Zaposlenice domaće IT tvrtke dobile slobodan dan povodom Dana žena

Već četvrtu godinu za redom, povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena, 8. ožujka, sve zaposlenice Combisa dobile su slobodan dan.

"Jako smo ponosni na sve projekte naše #GetInvolved inicijative, među kojima zbilja posebno mjesto drži ovaj, slobodan dan za kolegice. Međunarodni dan žena svakako je dodatna prilika da pokažemo svojim kolegicama koliko su nam bitne i koliko cijenimo njihov rad. Poznato je da žene i dalje često puta moraju puno više raditi, što na poslu kako bi se dokazale, a što kod kuće, neplaćeno, što se nerijetko i podrazumijeva te samim time i nedovoljno cijeni. Želimo da se to promijeni, a kao mali pomak uveli smo praksu gdje kolegicama za Dan žena omogućujemo da kroz slobodan dan osvijeste i ideju da imaju pravo uzimati vrijeme za sebe, uživajući u stvarima koje ih vesele i opuštaju, ne samo na ovaj dan, već i inače", rekla je Maja Markulin Klarić, direktorica Odjela digitalnih inovacija i razvoja tržišta u Combisu.

Slobodan dan za žene dio je #GetInvolved inicijative za bolji Combis i bolje društvo. U sklopu ovog projekta, Combis se pridružuje i humanitarnim i volonterskim akcijama te na taj način želi dati svoj doprinos zajednici u kojoj djeluje, navodi se u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram