Zatvori
SAP CodeJam 2024
Foto: PRESS
PoslovniPuls
23/01/2024

Najavljen prvi SAP CodeJam u Hrvatskoj

Morgan Solutions, u partnerstvu sa SAP-om, najavljuje organizaciju prvog SAP CodeJam događaja u Hrvatskoj. Ovaj značajan događaj za IT zajednicu održat će se 15. i 16. veljače 2024. godine u prostorima Business cluba 5, na adresi Roberta Frangeša Mihanovića 9 u Zagrebu, s početkom u 14:00 sati, navode organizatori.

"SAP CodeJam predstavlja izuzetnu priliku za sve trenutne i buduće SAP developere u Hrvatskoj. Cilj događaja je omogućiti sudionicima da prošire svoje znanje i vještine, te im prezentirati SAP tehnologiju kao privlačnu karijernu opciju u području razvoja softvera. Događaj će biti intenzivan i interaktivan, s radionicama koje će trajati četiri sata, uključujući pauze, nakon kojih je predviđeno vrijeme za druženje", stoji u priopćenju organizatora.

Radionicu će voditi Antonio Maradiaga, priznati SAP Developer Advocate, poznat po svojoj stručnosti i sposobnosti da inspirira nove talente. Broj mjesta je ograničen na 25 sudionika, stoga se preporučuje brza prijava kako biste osigurali svoje mjesto.

Za više informacija o temama radionice i procesu prijave potrebno je javiti se na:

Mail: codejam@morgansolutions.eu
Naziv mail-a: SAP CodeJam Zagreb 2024. Prijava - [Ime] [Prezime] [Željeni datum ili datumi]

Ulaz na događaj je besplatan, a organizatori s nestrpljenjem iščekuju vaš dolazak. U slučaju bilo kakvih poteškoća s procesom prijave, slobodno pošaljite poruku organizatorima koji će vas rado evidentirati.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram