Zatvori
Business Insider logo
Foto: BusinessInsider
PoslovniPuls
14/12/2023

ChatGPT će dobiti integraciju s utjecajnim medijima BusinessInsider i Politico

OpenAI i Axel Springer, njemačka izdavačka kuća koja u svom vlasništvu ima ugledne news portale Business Insider i Politico, potpisali su partnerstvo koje će najpopularnijem AI chatbotu ChatGPT omogućiti pristup njihovoj bazi objavljenih članaka.

Kada korisnik postavi ChatGPT-u upit, on će odgovoriti sa sažetcima novinskih članaka iz medijskih kuća kao što su Politico, Business Insider, Bild i Welt. ChatGPT će također uključivati članke koji bi inače bili ograničeni na pretplatnike tih medija, a odgovori će uključivati "atribuciju i linkove na cjelovite članke radi transparentnosti".

Partnerstvo slijedi nakon dogovora koji je OpenAI sklopio s Associated Pressom u srpnju ove godine, dopuštajući mu da licencira AP-ovu arhivu vijesti za obuku ChatGPT-a.

Slično tome, Axel Springer će osigurati sadržaj svojih medijskih brendova kao podatke za obuku za OpenAI-jeve velike jezične modele, kao što je GPT-4, AI model koji pokreće ChatGPT.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram